2012. augusztus 23., csütörtök

+1 gomb a Google-ban

A Google rég felismerte az emberek szavazatának értékét. Kezdetekben az az oldal jött fel elsőnek egy kulcsszóra, amelyikre sok link mutatott más honlapokról. Hosszú évekig volt zászlóvivője a keresőoptimalizálásnak a linkajánlás, mára azonban már a Social média hálózatai is beleszámítanak a rangsorba.

Ezért van létjogosultsága
a Google+-nak is

A linkajánlások hamisíthatóak (pl.: linkfarmokkal), a pontosan azonosítható emberek már kevésbé. Az emberek szavazatai és viselkedése alapján el lehet dönteni, melyik honlapra kíváncsiak az emberek, és melyikre kevésbé. Ezért számítanak a közösségi hálózatok. A hálózatokon népszerűbb oldalak pedig előrébb kerülhetnek a találati listákban.
A Google árgus szemekkel figyelve a Facebook rendszerét, saját közösségi hálót nyitott. Könnyen kikövetkeztethető, hogy miért: saját rendszerébe jobban belelát, több információ szerint rangsorolhat.

Hogyan működik?

Szállodájának is készíthet fiókot a Google+ profilja alatt, amit létrehozva megjeleníthet honlapján is. (A SzállásMarketing fiókja itt található meg, adjon nekünk egy pluszt!) A fiók kedveltsége, és összekapcsolása a honlappal, egyre fontosabb tényező lesz a találati listák alakulása szempontjából.
Fontos, és ez a jövő. Az emberek véleményéért komolyan meg kell harcolni. És most sincs ez máshogy: a jó és átlátható tartalom mindig olyan, amit kedvelni lehet.

Kód a honlapba

A Google külön oldalon ad lehetőséget, hogy a fiók gombját elhelyezzük szállodai honlapunkon. Ezek után a gombra kattintással értékelhetik honlapunkat látogatóink.







Amennyiben segítségre van szüksége, van szolgáltatásunk Google+ fiókjának elkészítésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés