2015. január 23., péntek

Travel Massive Budapest

Tegnap rendezték meg Budapesten az első Travel Massive találkozót. A lényege a kapcsolatépítés, méghozzá nemzetközi szinten.

A turisztikában fontos a nemzetközi kapcsolatépítés. Ezt az igényt elégíti ki a Travel Massive. Az önkéntes szervezőkket (BudapestLocal) az "intézmény" az étel, italfogyasztás támogatásával segítette, hogy ingyenes maradhasson. Ahhoz képest, hogy az első rendezvény volt itthon, sokan eljöttek, és személy szerint nekem nagyon tetszett.

Főleg az idegenvezetői területről voltak sokan, de néhány induló turisztikai vállalkozás is képviseltette magát. A nem kevés, körülbelül 60 fős létszám pont ideálisnak bizonyult, gyakorlatilag mindenkivel sikerült váltanom pár szót.

A Travel Massive honlapon érdemes regisztrálni, hiszen saját és céges progiloldalt is készíthetünk, így könnyen megtalálhatjuk egy-egy városban azokat, akikkel akár együtt is tudunk működni. Ugyancsak könnyű volt megkeresni a találkozón résztvevő embereket is.

A szervezők tervei szerint kéthavonta lesz találkozó, arról mindenképp értesítek mindenkit. Remélem, hogy legkésőbb ott találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés