2015. január 26., hétfő

Kontakt Műhely rendezvényeit is ajánljuk

A Kontakt Műhely turisztikai rendezvényei is bekerültek az ajánlott képzéseink közé, így ezekről értesítem az olvasókat, illetve beszámolok az ott történtekről. Még decemberben voltam egy honlapokról szóló workshopjukon, és magas színvonalat tapasztaltam. Kedvcsinálónak írok egy kis összefoglalót tevékenységükről.

Több aktuális turisztikai képzést itt talál.

Gyakorlatorientált szakmai képzések

A worksopon sosem látott mozgósítást láttam, azaz a szervezők elérték, hogy mindenki aktívan közreműködjön, kérdezzen, és beszélgetésbe elegyedjen másokkal. Hozzá tartozik a sikerhez, hogy Gabi és Katalin képzésekkel foglalkoznak, így nagy rutinjuk van az oktatásban. Kétség nem fér hozzá, az elhangzottak a sok példán és gyakorlaton keresztül sokkal jobban megmaradtak a fejekben.

Konkrét oktatás és konkrét tanulásért mentünk, és azt is kaptuk. Az előadókkal már a prezentáció közben is aktív kommunikáció folyt, és a nap végén kérdések formájában ismételtük át a nap legfontosabb pontjait.

Mindennapi turizmus workshop sorozat

Már az első két képzés lement ("Google nap", és "a jó turisztikai weboldal") de júniusig minden hónapban lesz turisztikai workshop, amiknek a témáit a Kontaktműhely weboldalán lehet megtekinteni. A legkülönbözőbb de a turizmushoz szorosan kapcsolódó témákkal készülnek a szervezők.

A következő, 2015 február 4.-e: Youtube nap

Nem kell sokat várni a következő előadásig, mert az február 4.-én lesz nem is akárhol, hanem a témához illő Google Ground-on. A téma pedig a Youtube. Az előadók pedig különböző Youtube specialisták, akik a Kontakt műhely közreműködésével biztosan hasznos, és a fejekben megmaradó nappal készülnek.

Ott találkozunk?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés