2020. február 17., hétfő

Google Cégem alapjai szállásoknak

Marketing-alapok sorozatomban most a Google Cégem felület alapvetéseit mutatom meg.

A képen a Google céges kártyáját láthatod jobb oldalt. Domináns megjelenéséből ered, hogy fontossága megkérdőjelezhetetlen. 

Megnézzük, mire jó a Google Cégem felület általában és mire egy szállásnak, hogyan növelheted vele a direkt vagy indirekt foglalások számát.

A következő kérdésekre kapsz választ: 

  • Mi az a Google Cégem?
  • Miért jó egy szállásnak a felület?
  • Milyen feladatokkal jár a Google Céges felületének kezelése?
  • Mitől nehéz optimalizálni a fiókot?
  • Milyen eredményekre számíthatsz ha jól végzed a dolgod? 

Remélem kedvet kapsz a Google Cégem használatához és ennek segítségével is sok vendég jut el legyen akár vendégházad, apatmanod, moteled vagy egyész hotel szállodaláncod.

Videó


Amikor birtoklod a felületet, a Google véleményekre is válaszolhatsz

Nagyon fontos előnye a Google cégem birtoklásának, hogy onnantól kezdve a Google kereső és térképes véleményeket is kezelheted, megálaszolhatod.

Ezzel a tevékenységgel nagyon fontos keresőoptimalizálási faktoroknak is megfelelsz majd, azaz az értékelések nem csak a potenciális vendégeidet győzik meg arról, hogy nálad foglaljon, hanem a Google algoritmusában is erősíti a szállásod pozícióját.

A céges véleményekről egy hosszabb írást is készítettem, amiből megtudhatod, hogyan kezeld és mire jók a Google értékelések. Ez ugyan nem csak szállásoknak, hanem minden vállalkozásnak szólnak, de nálad is különösen fontosak lesznek ezek a paraméterek.

Javaslom tehát a Google Cégem birtokbavételét, ha a véleményeket is megválaszolnád. Márpedig értékelések minden szálláshoz érkeznek...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés