2015. október 12., hétfő

Ingyenesen használható fotók

Fotókat mindenhol használnunk kell, hogy nagyobb hatást érjünk el. Nem minden fényképet használhatunk fel, amiket a neten találunk. Ingyenesen használható és letölthető fotó lelőhelyeket mutatok be, amik kiegészítik egy korábbi bejegyzésben bemutatott helyeket.


Stocksnap

Nem csak ingyenes, és szabadon felhasználható képeket taláni itt, de még eredetmegjelölés, vagy visszamutató link sem szükséges hozzá.

Pexels

Ingyenes fotók, amik naponta 10-el bővülnek. Nagy felbontású képek, amiket akár nyomtatott kiadványokban is alkalmazhatunk utazási prospektusok kiegészítőjeként, illetve apartmanunk prospektusának illusztrálására.

Negative Space

Minden héten új és ingyenes fotók érkeznek az oldalra. Nincs szerzői jogi megkötés, szabadon felhasználhatjuk az itt talált felvételeket.

Isorepublic

Az itt található ingyenes képeket kreatív szakembereknek szánják, így ugyancsak felhasználhatóak kiegészítő képként a szállás sajátjai mellett.

Picjumbo

Részletgazdag képeket láttam az oldal böngészése közben, amik nagyon jó látványt kölcsönözhetnek, bárhol is használjuk fel őket.

Gratisography

Vicces és stílusos fotókat tölthetünk le ingyen a felületről. Ha humoros bejegyzéseket akarunk, akkor egy megfelelő hely, csak görgetünk és jobbnál jobb képeket kapunk.


Akinek ezek a lehetőségeken nem találták meg álmaik fényképét, ne csüggedjen, ugyanis ebben a régebbi bejegyzésünkben további 9 helyet ajánlok ingyenes fotókra. És ha van jó hely, hozzászólásban örömmel várom!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés