2015. augusztus 5., szerda

Ingyenes videók honlapra, blogba a videómarketing korában

A videók használata egyre elengedhetetlenebb egy szállás életében, hiszen érzelmeket közvetíthetünk, illetve átadhatjuk az élményt, amivel találkozik vendégünk szállodánkban, vagy panziónkban. Nem mindig oldhatjuk meg olcsón a saját videók elkészítését, illetve lehetnek  videóinknak olyan részei, amit inkább külső forrásból szereznénk be.

Ahogyan korábban ingyenes fotó forrásokat mutattam, most videómarketing részeként bemutatok néhány ingyenes videó forrást, amit bátran használhatunk. Azt hiszem, ez a videó megmutatja, hogy egy videó milyen jól közvetít érzéseket különböző témákban:




Mazwai

Ingyen letölthető HD videókat találunk, amiket Creative Commons 3.0 licenszel használhatunk.


Videvo

Többnyire szabadon felhasználható HD videókat találunk itt, amiket akár eredetmegjelölés nélkül is használhatunk, de azért érdemes letöltés előtt átnéznünk a felhasználási feltételeket. Kereshetünk témákra, kulcsszavakra egyaránt, így találhatunk a honlapunk hátteréhez, vagy videóinkba ágyazható felvételeket is.

Dissolve

Különböző témák, érzések, és szuper lassítások valóban feldobhatnak egy saját videót, tehát használhatjuk őket. Ugyan főleg megvásárolható felvételek vannak itt, havonta három ingyenesen letölthető, így érdemes ránézni az oldalra időnként.

VideoBlock

Főleg hátterekhez való videók tölthetőek le, de ahhoz nagyon jók. 7 napos próba igényelhető, ami alatt 20 videót tölthetünk le ingyen. Onnantól a fizetős verzió használható, ahol korlátlan letöltés áll rendelkezésünkre, ez ugyan már havi 70 Dollárba kerül.


Ha van még ötlet, honnan lehet ingyenes, vagy jó videókat szerezni, örömmel vesszük hozzászólás formájában a bejegyzés alatt!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés