2014. november 14., péntek

Itt a karácsony! Így készüljünk fel rá!

Tagadhatatlanul beindult a karácsonyi készülődés. A vásárlási lázat kihasználva, különleges előkészületekkel, mi is több foglalásra tehetünk szert. Összeszedtem néhány műveletet, amivel az ünnepnek megfelelően fogadhatjuk látogatóinkat.

Karácsonyi hírlevél

Ugye hírleveleiben nem csak csomagajánlatok szoktak megjelenni? Ha igen, itt az ideje érdekes információkat is beletenni, így szívesebben nyitják meg üzeneteket, több olvasó marad aktív. A témák adottak: karácsonyi készülődés, szokások, Advent, ajándék ötletek, családi kirándulás tippek, a környék vásárai, stb.

Karácsonyi design

Nem kell az összes felületet újraterveznünk, de néhány apró módosítással karácsonyi hangulatot kölcsönözhetünk nekik:
  • Honlapunkon a logónkat feldíszíthetjük fenyőfa ággal, fejlécünkbe karácsonyi képet tehetünk.
  • Hírlevelünk fejlécét karácsonyi hangulatúvá varázsolhatjuk
  • Facebook, és a többi felületen a fejlécet karácsonyi designra kell cserélni


Ajándék kupon

Egyre több helyen lehet látni élmény-ajándékokat, ahol utazást, programot csomagolnak ajándékozható formába. Honlapunkon is legyen megvásárolható valami karácsonyi ajándék. Célszerű ajándék kupont értékesíteni, amit a boldog megajándékozott bizonyos időn belül felhasználhat.

Karácsonyi/sziveszteri csomagok

A csomagajánlatok közé tegyünk be legalább két csomagot, egy Karácsonyit, és egy Szilveszterit, amik a megfelelő idpontra vonatkoznak. A csomagajánlatokat szeretik a vendégek, az ünnepeket pedig ki kell pihenni valahol...

Social média felületek

Könnyebb időszak ez, hiszen rengeteg témát lehet boncolgatni. Az ünnepek érdekességein, és a programokon kívül rengeteg vicces fotó is kering a karácsonyról az interneten, amiket megosztva sikereket érhetünk el.



Kimaradt valami? Hozzászólásban minden ötletet szívesen veszünk!


1 megjegyzés:

  1. Mi csomó cikket teszünk fel a honlapunkra, ést azt linkeljük hírlevélből, Facebookról.

    VálaszTörlés

Értékelés