2013. július 8., hétfő

Jól dolgozik a webmestere? Ellenőrizheti!


Ön elégedett honlapja minőségével? Igen. Hogyan állapította meg? Sokan dicsérik? Ez esetben lehet, hogy fölösleges továbbolvasnia ezt a bejegyzést. Hacsak…

Hacsak nem merült föl Önben, hogy ez a dicséret a dizájnak szól. Tudjuk, hogy milyen fontos egy szállodai honlap külalakja. De az is fontos, hogy könnyen használható legyen, SEO szempontjából megfelelő számú belső és külső linkjei legyenek, hogy elég gyorsan töltsön be, hogy kiválóan kapcsolódjon hozzá és látogatókat hozzon a Facebook oldala és a többi, és a többi.

Nos, ha az előbb fölsoroltakat ellenőrizni szeretné, akkor próbálja ki a következő, ingyenesen használható honlap tesztelő alkalmazást! Ha ellátogat a következő oldalakra, akkor annyit kell tennie, hogy beüti egy üres ablakba szállodája honlapjának a címét és néhány másodperc múlva kap a honlapról egy részletes jelentést.

Íme, az eszközök URL-je.

Prosign elemzés (Magyarul) - Látják honlapját a keresőrobotok? Gátolja valami a jó pozíciót a keresőkben? Használ fölösleges alkalmazásokat? Hiányzik valami fontos beállítás?

Websiteoptimization.com - Technikailag vizsgálja a honlapokat a betöltődési időn át, a képek méretéig vizsgálja az oldalt.
Nibbler - Több szempontból vizsgálja meg a honlapot, mint a kód minősége, bejövő linkek száma, Social marketing használat.

Mi is kipróbáltuk a QRKódMarketing oldalra mindkettőt. Az egyik eredményről készítettünk egy képernyőképet. Amint látszik, több gratulációt is kaptunk az értékelő alkalmazástól. Hogy mi ennek a szállodai vonatkozása. Csupán annyi, hogy ez az oldal egy érdekes szolgáltatást kínál szállodáknak is a QR Kód területén.

Reméljük, kedvet kapott honlapja teszteléséhez. Az eredményt pedig megbeszélheti webmesterével. Sok sikert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés