2010. november 10., szerda

Minimum 1.000.000 utazó fogja látni az Ön szállodáját!

Már lehet nevezni Magyarország legnagyobb szállodaversenyébe! A kisutazás.hu utazási portál legújabb innovációja „Az év legbarátságosabb szállodája 2010” verseny. A verseny szervezői célul tűzték ki, hogy meghívják szavazni az összes potenciális utazót, aki megfordul az interneten, ezért nagyszabású partnerprogramot szerveznek a verseny köré, ahol az online média és számos kKV vállalkozó hívja meg olvasóját, követőjét szavazni.

A verseny ötlete egy felmérésből indult, amelyben 8.000 utazó bevonásával megállapították, hogy a szállodai pozitív élmények közül a személyzet barátságossága a legmeghatározóbb számukra egy-egy utazás során. A szavazásban résztvevő utazók 71%-nak tehát a barátságosság a legfontosabb.

Az utazók 2010. november 15. és február 16. között adhatják majd le szavazataikat kedvenc szállodájukra, regisztrálni azonban folyamatosan lehet a versenybe! A verseny újszerűségét és nagyságát jellemzi, hogy szervezők a partnereiken keresztül anélkül invitálnak meg 1.000.000 utazót, hogy a versenyben levő szállodák is meghívják saját utazóikat (ami persze ajánlott, de fentiek figyelembevételével nem kötelező). A versenyben részt vevő szállodák komoly PR-t kapnak az utazók és a szakma felé, a verseny egyedülállű horderejű reklámértéke mellett.

Újszerű még az is, hogy a verseny szervezői (a kisutazás.hu tulajdonosa: Csobota-Kis Árpád és Molnár Ferenc marketing tanácsadó) fontosnak tartják a fiatal, gyakornokok támogatását, ezért úgynevezett junior kategóriákba díjmentesen tölthetőek fel fiatal versenyzők, amennyiben felnőtt versenyzőt is nevez a szálloda.

A versenyhez több neves személy adta a nevét, így Glaser Gyula, aki 2007 és 2010 között a Kastélyszállók Egyesületének elnöke volt a szakmai oldalról, Dr, Török Lajos Phd, egyetemi docens a juniorok oldaláról és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat Szóvivője, Pr és marketing tanácsadó pedig utazói oldalról vállalta a védnöki szerepet.

A verseny kiemelt támogatói között található a Habostorta Randivonal.hu és Brands.hu szolgáltatása, a MiniCRM, az Előnykártya partnerprogram és a Key Club Hungary kártya is. Emellett számos partner támogatja még a versenyt.

A versenybe már folyamatosan jelentkeznek a versenyzők, de érdemes még 2010. november 15 előtt jelentkezni és feltölteni a versenyzőket, hiszen akkor egyetlen szavazóról sem maradnak le.

Jelentkezni a http://szallodaverseny.hu/Szalloknak oldalon lehet, ahol a verseny nevezési feltételei és egyéb fontos részletek is megtalálhatóak.
Kérdés esetén érdeklődhetnek a +36 (1) 269 32 82 - es telefonszámon hétfőtől csütörtökig 9:00 - 17:00 között a Kisutazás.hu ügyfélszolgálatán, vagy az info@szallodaverseny.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés