2010. június 5., szombat

Spa & Wellness Hotel Fit**** Hévíz honlap elemzése

A hotel honlapja: www.fithotel.hu

A Spa & Wellness Hotel Fit**** Hévíz a ForHotels Group csoport tagja. A csoport három hotelből áll, honlapjaik a közös arculatból fakadóan hasonlítanak egymásra. Hévizi honlapjuk a legjobban kimunkált, erről ejtek néhány szót.

Külalak, általában:
A honlapra érkezve valóban a nyugalom tölt el. A zöld szín, és a levelek a természetet idézik, a fényképek pedig segítenek beleképzelni magunkat a környezetbe.
Egy felugró ablakban nyereményjáték fogad, amivel a hírlevelüket népszerűsítik. Jó marketing fogás, biztos vagyok benne, hogy több a feliratkozó, mintha csak oldalt jelenne meg a feliratkozás.
A nyitólap középső része a szállodásról ír, néhány kiemelt aktualitással foglalkozik, de vizuálisan túl terjengős, nincs lehetőségünk a lényeg tömör áttekintésére. Olvasnunk kell, ami az interneten nem sokan szeretnek.
Ezen kívül az első benyomás pozitív. Átlátható oldal, el biztosan nem tévedünk.

Navigálás:
A navigáció a felső vízszintes menüre korlátozódik. A szövegbe elhelyezett linkekkel, valamint bővíthető függőleges menüvel nem rendelkezik az oldal, illetve nem használja túl gyakran. Ez ront a navigáción, és megakadályozza a bővítést. Az árak és akció menüben találunk csomagajánlatokat, itt jelennek meg bővebb tartalmak.
Az oldal navigálható, de nem használ ki minden lehetőséget.

Tartalom:
Tartalmában a Spa & Wellness Hotel Fit**** Hévíz honlapja a minimumra szorítkozik. Nem látok rajta egyéb igény kielégítésére való törekvést, Hévízről is kevés szót ejt, de még honlapokat sem sorakoztat fel a témában. A fényképek feldobják az oldalt, a galériában részletesen megismerhetjük hova is utazunk.

Összegezve:
Az oldal szép, és rendezett, mégse mondhatom tartalmában és felhasználóbarátságában kiemelkedőnek. Jobban felosztanám a szövegeket, hogy főcímmel, alcímmel és kiemelésekkel jobban olvashatóvá válljon.
A hírlevél feliratkozásának ösztönzése igen jó ötlet, több szállodának kellene odafigyelnie a hírlevél használatának lehetőségeire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés