2013. december 17., kedd

Több fotót egy képbe

Több fénykép közötti választás remek játék a Facebook követők számára. A játékot még +Albert Kondor előadásán hallottam: Arra kérte követőit, hogy írják megjegyzésbe a hotel melyik területét szeretik a legjobban, segítségül egy több fotóból álló képet töltött fel, mindegyik kis képet számmal látta el (hasonló játékot készítettünk a TaxiPlus-nak, annak a fényképe látható jobb oldalon.).

Az eredmény lenyűgöző volt, rengeteg megjegyzés és megosztás történt, a bejegyzés elérte célját, de hogyan valósítható meg házilag?

Így tegyünk több fotót egy képbe házilag

Pickmonkey editor segítségével akár grafikus nélkül elvégezhetjük a feladatot, azaz több képet integrálhatunk össze. Az alkalmazáson belül a "Collage" funkció egy képbe rakja fotóinkat amiket kiválasztunk számítógépünkről. Több elrendezés közül választhatunk, így sose leszünk egysíkúak, és unalmasak.

Számozzuk be a képeket, és mehet a játék!

Minden kis képbe egy számot, vagy akár a képre jellemző nevet is írhatunk. Ezt a nevet kell a játékosoknak hozzászólásként megjegyzésbe írniuk, hogy részt vegyenek a sorsoláson. A megjegyzéseket játékosunk ismerőse is látni fogja, így olyan szavakat érdemes leiratni, ami minket népszerűsít.

Sorsoljunk

Valami apróbb nyereményt is kisorsolhatunk, de a látogatói aktivitás ajándék nélkül is mindenképpen nőni fog. Válasszuk ki véletlenszerűen az egyik hozzászólást, és Ő lesz a nyertes.

Hasonló aktivitást növelő játékokkal jobban magunkhoz köthetjük látogatóinkat, növelhetjük hűségüket, és ismerőseik körében is megismerhetik szálláshelyünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés