2017. augusztus 1., kedd

Vitruális túra szállásoknak hangokkal - Story Spheres

A szállás bemutatása az egyik legfontosabb feladat vendégszerzés közben. Képek, videók sokat segítenek ebben. Hát még egy interaktív virtuális túra!

Sok cég készít körpanoráma fotókat (mi is megbízható fotósok vagyunk), videókat, amiket vagy a Google térképen, vagy akár saját honlapunkon is megjeleníthetünk. Ezek rendszerint nem olcsóak, és módosításukra sincs lehetőség. Vannak azonban eszközök, amik segítenek - akár telefonnal - körpanoráma képet készíteni (Street View/Utcakép).

Ilyen, virtuális sétát készítő új eszköz a Story Spheres is. Ingyen adja kézbe a túra elkészítését. Mivel hangot is csatolunk a túrához, igazi idegenvezetést tarthatunk érdeklődő vendégeinknek.

Miért jó a virtuális túra egy szállásnak?

Vendégszerzés közben egyik célunk, hogy bemutassuk előnyeinket, szolgáltatásainkat, szállásunkat, amit megismerve - mivel szuper a szállásunk - a vendég nálunk foglal majd. Kép és hang a bemutatásra az egyik legmegfelelőbb eszköz, így egy körpanoráma, amihez hang is jár főnyeremény számunkra. Nézzük meg a virtuális túra főbb előnyeit:

  • Körbenézhet szállásunkon a vendég
  • Idegenvezetést tarthatunk számára zenével, madárcsicsergéssel, vagy beszéddel
  • A vendég megismeri a környezetet, érdekességeket, így könnyebben tud dönteni a foglalásról

Egy példa virtuális panorámára:




Hogyan lehet saját túrám?

A Story Spheres eszköz egyszerűen kezelhető felületével bárki számára lehetővé teszi, hogy elkészíthesse saját virtuális túráját. Regisztráljunk a honlapon, majd töltsük fel előzőleg - akár telefonnal - elkészített körpanoráma képünket. Adjuk hozzá a hangot, ami lehet beszéd, zene, vagy a környezet hangja is. Végezzük el több kép feltöltését, majd kössük őket össze egy sétává.

Természetesen nem szabad megfelejtkezni a képek publikálásáról, népszerűsítéséről sem.

Érdemes kipróbálni az eszközt, remélem sok vendég döntésében segíteni fog!

A tapasztalatokat szívesen veszem hozzászólás formájában.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés