2015. augusztus 31., hétfő

Turisztikai diótörő - szakmai konferencia a Kontakt Műhelytől

A Kontakt Műhely konferenciáiról, workshopjairól áradoztam már korábban, hiszen hozzánk hasonlóan tényleg a szakmához szóló, gyakorlatias tanulási lehetőségeket biztosítanak. Most szeptemberben egy újabb konferenciával, a "Turisztikai diótörővel" szólnak a szakmához.





A Kontakt Műhely konferencia leírása



Több vendéget szeretne? Magasabb átlagárat és nagyobb bevételt? A feladat kemény diónak látszik, de segítünk kihámozni a megoldást!

A 2014-es növekvő tendencia a turizmusban és vendéglátásban az előzetes adatok alapján az idén is folytatódik. Ahhoz hogy a növekedésből tartósan profitálhasson, a lelkiismeretes munka mellett muszáj az új trendekkel is lépést tartani. De milyen eszközökkel tudja ezt elérni?

A hatásos és bevált megoldásokat, a szálloda- és vendéglátóipar „best practice” példáit megismerheti 2015. szeptember 23-i rendezvényünkön. „Szakmai diótörő” címmel rendezzük meg ötletadó turisztikai konferenciánkat Budapesten. Kiemelt témáink között beszámolunk az aktuális pályázati lehetőségekről, az értékesítés új útjairól, a megfelelően alkalmazott online marketinggel elérhető eredményekről. A szakmai trendek mellett a hangsúlyt a gyakorlati megvalósításra helyezzük: a bevált módszereket és ötleteket az ágazatban sikeresen működő szakemberek tárják Ön elé.

Jöjjön el szakmai diótörőnkre és hozzáférhetővé tesszük azokat az ismereteket, amivel tovább növelheti forgalmát!

Aktuális turisztikai értékesítés konferenciákat itt találhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Értékelés